Kvartalsstatistik Q2 2019

Kvartalsstatistik Q2 2019

I årets andet kvartal har antallet af solgte virksomheder i Danmark været på et stabilt niveau i forhold til Q2 i foregående år. Ser man på det europæiske M&A marked samlet set, er aktivitetsniveauet steget i forhold til sidste kvartal, men faldet sammenlignet med Q2 over de sidste 3 år. 

Oaklins charmed us. Our culture and way of doing business was a good match as they are pragmatic and down-to-earth. We appreciated that and were extremely satisfied. Oaklins managed to exceed our expectations. KIRSTEN BRADLEY – ERIKS
Daniel sand
Daniel Sand København, Danmark
Managing Partner
Se profil
Olga court payen
Olga Court-Payen København, Danmark
Analytiker
Se profil

Om Oaklins

Oaklins er verdens største og mest erfarne mid-market M&A-rådgiver med 850 rådgivere globalt og dedikerede industri teams i 45 lande verden over. Vi er stolte af vores resultater, der tæller 5.500 gennemførte transaktioner, heraf mere end 250 transaktioner i Danmark. Vi gør en forskel i hver eneste virksomhedstransaktion, og vi giver intet mindre end vores allerbedste, hvilket afspejler den ekstraordinære indsats som vores klienter yder for deres virksomheder. Vi er blandt de bedste ikke kun på grund af vores resultater, men især på grund af hvem vi er og hvordan vi arbejder.

Gå aldrig glip
af en opdatering

Gå aldrig glip af vores nyheder og opdateringer. Få besked når vi udgiver nyheder.

Tilmeld nyheder

Relaterede Virksomhedsnyheder nyheder