Kvartalsstatistik Q3 2019

Fortsat høj aktivitet inden for virksomhedssalg i Danmark

Resumé

Årets tredje kvartal indikerer et stabilt aktivitetsniveau inden for virksomhedssalg i Danmark, med kun én transaktion mindre sammenlignet med Q3 i foregående år. Antallet af danske virksomheders salg af udenlandske virksomheder i Q3 er på et rekordhøjt niveau, som ikke er set siden 2014. Ser man på det europæiske M&A marked samlet set, er aktivitetsniveauet lidt lavere, både i forhold til sidste kvartal, men også i forhold til Q3 i foregående år. Udgangspunktet for sammenligningen er dog et historisk højt aktivitetsniveau i de seneste år.

Vi ser i 2019 et fortsat stærkt marked for virksomhedstransaktioner. Prissætningen af private virksomheder er på et attraktivt og stabilt niveau, og køberinteressen opleves fortsat som værende stor fra både strategiske og finansielle købere verden over. Vi ser også, som respons på de seneste fremtidsudsigter, at potentielle købere bliver mere fokuserede og grundige i deres undersøgelse af mulige opkøb. DANIEL SAND – MANAGING PARTNER, OAKLINS

Dowload rapporten

Få mere at vide – download hele rapporten som PDF.

Daniel sand
Daniel Sand København, Danmark
Managing Partner
Se profil

Om Oaklins

Oaklins er verdens største og mest erfarne mid-market M&A-rådgiver med 850 rådgivere globalt og dedikerede industri teams i 45 lande verden over. Vi er stolte af vores resultater, der tæller 5.500 gennemførte transaktioner, heraf mere end 250 transaktioner i Danmark. Vi gør en forskel i hver eneste virksomhedstransaktion, og vi giver intet mindre end vores allerbedste, hvilket afspejler den ekstraordinære indsats som vores klienter yder for deres virksomheder. Vi er blandt de bedste ikke kun på grund af vores resultater, men især på grund af hvem vi er og hvordan vi arbejder.

Gå aldrig glip
af en opdatering

Gå aldrig glip af vores nyheder og opdateringer. Få besked når vi udgiver nyheder.

Tilmeld nyheder

Relaterede Virksomhedsnyheder nyheder