Ghost solgt til amerikanske Picture Shop

Introduktion

Ghost – et førende dansk visual effects-selskab (VFX), med mere end 20 års global erfaring indenfor komplekst visual effects-arbejde – er solgt til Picture Shop, et amerikansk post-production/VFX-selskab.

Ghost har trods sin beliggenhed i Danmark langt over 90% af deres forretning i Hollywood med førende produktionsselskaber, streamingtjenester, filmselskaber og TV-netværk. Picture Shop har fokus på at bygge en førende aktør inden for post-production, og Ghost er en vigtig brik i at styrke positionen indenfor visual effects. For Ghost er det nye ejerskab en unik mulighed for at stå endnu stærkere overfor kunderne og for at accelerere væksten gennem flere og større ordrer. Oaklins var engageret af ejerne af Ghost som strategisk og finansiel rådgiver.

Oaklins har virkelig leveret varen og knoklet derudaf, også når der var udfordringer og det føltes som om det hele var meget op ad bakke. Det har været som at have Terminators (altså den gode Arnold fra 2’eren) ved vores side. AKSEL STUDSGARTH, MEDSTIFTER

Kort om Ghost

Ghost er et dansk visual effects-selskab med ca. 75 ansatte, der laver VFX-services til film og tv. Selskabet er en af de absolut førende virksomheder i Norden inden for deres felt, og de er i dag en anerkendt spiller i Hollywood-markedet. Siden 1999, har Ghost arbejdet på mere end 60 film og tv-serier, såsom The Nun, Star Trek Discovery, Black Panther, The Last Jedi, Rogue One, The Walking Dead, Hercules, Harry Potter, Quantum of Solace, Traitor, Die Another Day m.fl.

Virksomhedens renommé er opbygget gennem et langvarigt og konsistent fokus på kvalitet over pris. Ledelsen i selskabet, der tæller to af stifterne, fortsætter efter transaktionen.

Læs mere på hjemmesiden: www.ghost.dk

Kort om Picture Shop

Picture Shop er et post-production/VFX-selskab, og indgår i en gruppe sammen med Picture Head, Formosa Group, Finalé og The Farm. Gruppen har kontorer i Hollywood, Los Angeles, Vancouver og Storbritannien, og er ejet af ledelsen sammen med kapitalfondene Trive Capital og Five Crowns Capital.

Læs mere på hjemmesiden: www.pictureshop.com

Oaklins var rådgiver

For mere information kontakt venligst:

Kim  tilsk ret til newsroom4
Kim Harpøth Jespersen København, Danmark
Partner
Se profil
Nicolai audon bv
Nicolai Audon København, Danmark
Director
View profile
Mikkel ulstrup bv
Mikkel Ulstrup København, Danmark
Senior Associate
Se profil

Gå aldrig glip
af en opdatering

Gå aldrig glip af vores nyheder og opdateringer. Få besked når vi udgiver nyheder.

Tilmeld nyheder

Relaterede TMT nyheder