Datacon Enterprise Solutions A/S er solgt til Danoffice IT Aps

Datacon Enterprise Solutions A/S er solgt til Danoffice IT Aps

Introduktion

Datacon Enterprise Solutions A/S er solgt til Danoffice IT ApS, et porteføljeselskab til Agilitas, den paneuropæiske mid-market kapitalfond. Oaklins’ team i Denmark var engageret som eksklusiv finansiel og strategisk rådgiver til aktionærerne i salget af 100% af selskabets aktier.

For os som grundlagde virksomheden og som har stået for driften i de forgange 30 år, har Oaklins været den perfekte partner for vores salg. Oaklins planlagde og gennemførte vores proces samt støttede og vejledte os fra start til slut. Kombinationen af industrispecifik indsigt og erfaring, professionel gennemførelse og kompromisløs dedikation gjorde det til en værdifuld proces for os som ejere. Jan Misser, CEO Datacon Enterprise Solutions og medejer af virksomhedsgruppen

Datacon

Datacon Enterprise Solutions er leverandør af it-løsninger – både infrastruktur og Managed Services – til kunder i den private og offentlige sektor, herunder store danske virksomheder med datterselskaber i mere end 80 lande. Datacon Enterprise Solutions har cirka 50 medarbejdere og hovedkontor Storkøbenhavn.

Danoffice IT

Danoffice IT er leverandør af it-løsninger til en bred række af internationale kunder med særlig vægt på cross-border opgaver i udviklingslande. Danoffice IT’s kundebase omfatter FN og velgørende institutioner, IGO’er og NGO’er med kritiske funktioner i fjerne dele af verden. 

Oaklins var rådgiver

For mere information kontakt venligst:

Flemming egtved bv
Flemming Egtved Petersen København, Danmark
Partner
Se profil
Mads thomsen bv
Mads Thomsen København, Danmark
Director
Se profil

Gå aldrig glip
af en opdatering

Gå aldrig glip af vores nyheder og opdateringer. Få besked når vi udgiver nyheder.

Tilmeld nyheder

Relaterede TMT nyheder