Oaklins agerar rådgivare till Riada AB vid försäljningen till Eficode Oy

Oaklins Sweden är stolta över att ha agerat rådgivare till ägarna av Riada AB i samband med försäljningen till Eficode Oy.

Genom förvärvet av Riada förstärker Eficode sin tillväxt kring Atlassians produkter och tjänster gällande införandet av DevOps och agila metoder. Tillsammans bildar Eficode och Riada en tydlig ledare på marknaden för Atlassians produkter och tjänster i norra Europa.

Riada, grundat 2005, är en marknadsledande leverantör av tjänster kring Atlassians produkter. Bolaget tillhandahåller Atlassians alla applikationer och agila tjänster vilka skräddarsys efter kundens behov. Erbjudandet omfattar konsulttjänster, utbildning, hosting och licensförsäljning. Med huvudkontor i Stockholm erbjuder Riada sina tjänster till kunder i Norden inom ett flertal branscher såsom bank, IT, teknik, säkerhet och offentlig sektor. Riadas omsättning uppgår till ca 140 mkr.

Eficode är ett ledande företag inom DevOps. Bolaget tillhandahåller tjänster och produkter inom DevOps, mjukvarudesign, utveckling och applikationshantering. Eficode, med huvudkontor i Helsingfors, bedriver verksamhet på sju europeiska marknader. Bolaget har ca 400 anställda.

Jag är väldigt glad över att ha hittat en strategiskt rätt köpare till Riada som kan bidra till att accelerera bolagets utveckling. Kombinationen av Riadas expertis inom Atlassians produkter och Eficodes kunskap inom DevOps, managed services och agila metoder ger Riada en mycket stark plattform för framtiden.  Tommy Nordahl, Grundare, Riada
Denna transaktion är ytterligare ett exempel på Oaklins förmåga att bistå entreprenörer med att hitta nya ägare som på riktigt kan bidra till nästa steg i bolagets utveckling. Det är extra roligt att vi återigen genomför en gränsöverskridande transaktion med ett bolag inom IT-sektorn. Adel Koubaa, Managing Partner, Oaklins Sweden
Adel koubaa 0
Adel Koubaa Stockholm, Sweden
Managing Partner
View profile
Portrait  3
Lars Gustafsson Stockholm, Sweden
Partner
View profile
Portrait chris
Christos Karabelas Stockholm, Sweden
Analyst
View profile

Related TMT articles