OAKLINS DENMARK BLIVER EN DEL AF BEIERHOLM

Vi er glade for at kunne fortælle, at Oaklins Denmark A/S bliver en del af Beierholm – og at vi stadig er den danske del af Oaklins.

Oaklins og Beierholm sammenlægger vores forretninger og skaber derigennem en stærk synergi til vores respektive position i Danmark og internationalt. Udgangspunktet for transaktionen er at tilbyde nuværende og fremtidige klienter en stærkere faglig og bredere vifte af rådgivningsydelser i tillæg til de allerede eksisterende kompetencer og erfaringer, som hver part hidtil har udbudt.

Daniel Sand har i snart seks år taget teten som Managing Partner, og vil i forbindelse med transaktionen give stafetten videre til Kim Harpøth Jespersen. Kim, Daniel, Flemming og resten af teamet ser frem til det fremadrettede arbejde med nuværende og fremtidige klienter.

Vi bevarer det fulde medlemskab af Oaklins International til stor gavn for de danske virksomheder og deres ejere.

Oaklins og Beierholm er et perfekt strategisk match. Beierholm udtrykte i oktober 2021 ønsket om at styrke kompetencerne inden for Corporate Finance, og her har Oaklins positioneret sig som en af de stærkeste danske SMV-rådgivere inden for M&A. Med vores erfaring fra 6.500 gennemførte transaktioner globalt, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark, har vi en unik adgang og kendskab til relevante købere, sælgere og finansieringskilder, til stor gavn for de danske virksomheder og deres ejere. KIM HARPØTH JESPERSEN - OAKLINS DENMARK
Original kim  tilsk ret til newsroom4
Kim H. Jespersen København, Danmark
Managing Partner
Se profil
Daniel sand
Daniel Sand København, Danmark
Partner
Se profil
Flemming egtved bv
Flemming Egtved København, Danmark
Partner
Se profil

Never miss an update

Never miss out on our M&A news and updates.

Subscribe

Related Deal news articles