Bouwproductenrapport

Enorme vraag naar woningen en commerciële ruimtes zorgt voor aanhoudende groei van bouwproducten

De Amerikaanse woningmarkt en de niet-residentiële woningmarkt merken momenteel een grote vraag als gevolg van tal van factoren, waaronder grote demografische golven, een gebrek aan nieuwe woningen en een steeds ouder wordende voorraad commerciële gebouwen. Samen met innovaties in bouwmaterialen en productieprocessen zorgen deze drijfveren samen voor een aanzienlijke groei in de bouwproductenindustrie, zoals beschreven in ons nieuwste bouwproductenrapportage.

 

Ontwikkelingen op de woningmarkt

We verdiepen ons in de meest betekenisvolle trends in zowel de residentiële als de niet-residentiële markt, waaronder een hausse in doe-het-zelf- en DIFM-renovatieprojecten voor consumenten en een evoluerende gebruiksvraag naar commerciële ruimtes, naast de input van een reeks experts uit de sector.

Het woningbezit in de Verenigde Staten werd de afgelopen jaren gestimuleerd door millennials die de woningmarkt betraden. Sinds 2019 is deze generatie goed voor meer dan 50% van alle nieuwe woningkredieten. Experts hebben in onderzoeken naar de ontwikkelingen op de woningmarkt en bouwsector echter al voorspeld dat de millennialgeneratie het laagste niveau van eigenwoningbezit zou hebben. Na de recessie meegemaakt te hebben, hebben veel millennials last van een grote studieschuld. Ook hebben zij gezien dat familieleden hun baan, huis of spaargeld kwijtraakten. Met deze onstabiele financiële basis zullen zij daarom minder snel een huis kopen.

Dealactiviteit

In onze rapportage onderzoeken we ook recente fusies en overnames van private equity binnen deze belangrijke sector, die dit jaar robuust was na een COVID-gerelateerde neergang in 2020. Naast een overzicht van recente acquisities, evalueren we ook de prestaties van de aandelen over een periode van één en vijf jaar onder overheidsbedrijven.

Download de Spot On om meer te lezen over de trends en ontwikkelingen in de bouwproductensector (in het Engels)

Neem contact op met onze M&A-adviseurs

Gregory robertson 01 0
W. Gregory Robertson New York, USA
Managing Director
View profile
Paul smolevitz 01 0
Paul R. Smolevitz New York, USA
Managing Director
View profile
Jonathan mishkin
Jonathan I. Mishkin New York, USA
Managing Director
View profile
David felts
David M. Felts Atlanta, United States
Managing Director
View profile
Michael goldman 01 0  1
Michael S. Goldman New York, United States
Managing Director
View profile
Andy krna 0
Andy Krna New York, USA
Managing Director
View profile
Jerome romano 01 0
Jerome S. Romano Boston, USA
Managing Director
View profile
Vidur kapur 0
Vidur Kapur New York, USA
Associate Director
View profile

 

Mis nooit meer een update

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Abonneren

Gerelateerde Bouw & Techniek artikelen