Oaklins Nederland verwelkomt twee nieuwe partners en lanceert Valuation Advisory services

Amsterdam, april 2024 - Oaklins Nederland kondigt met trots aan dat twee ervaren professionals zijn toegetreden tot haar partnergroep. Tevens lanceert Oaklins Valuation Advisory services. Deze strategische stappen onderstrepen de toewijding van Oaklins om haar focus op Private Equity te versterken en uitgebreide Valuation Advisory services aan te bieden aan klanten in diverse sectoren.

 

Oaklins Nederland is een gevestigde naam in M&A, schuldbemiddeling en kapitaalverhoging Dit wordt erkend door het winnen van de M&A Award voor beste mid-market M&A Adviseur 2023. Oaklins behaalt  consequent uitzonderlijke resultaten voor bedrijven van alle groottes. De toevoeging van de twee nieuwe partners plaatst Oaklins in een buitengewoon sterke positie om het jaarlijkse aantal deals in de komende vijf jaar te verdubbelen. Dit versterkt de positie van het bedrijf als toonaangevende premium mid-market corporate finance-speler op de Nederlandse markt.

 

"We zijn verheugd om Tijn Bastiaans en Costas Constantinou te verwelkomen in ons team van partners", zegt Frederik van der Schoot, Managing Partner bij Oaklins Nederland. "Hun uitgebreide ervaring en begrip van de Private Equity- en de Waarderingsmarkt zijn van onschatbare waarde. Ondertussen blijven we ons team uitbreiden om aanvullende diensten te bieden en groei te stimuleren voor onze klanten. De lancering van Valuation Advisory services onderstreept onze toewijding om uitgebreide ondersteuning te bieden gedurende de gehele transactie- en levenscyclus van een bedrijf."

 

Private Equity

 

Private Equity heeft een zeer sterke positie in Nederland en internationaal. Uit onderzoek van Oaklins blijkt dat Private Equity in 2023 betrokken was bij 274 transacties in Nederland. Met onze consequent hoge dealflow en betrokkenheid bij bijna alle Private Equity-firma's, verbetert Oaklins haar diensten voor deze klantengroep. De toevoeging van Tijn, met zijn 17 jaar ervaring in investment banking, versterkt onze vaardigheden en partnerships met de Private Equity gemeenschap.

 

Tijn Bastiaans deelt zijn enthousiasme: "Na tien jaar in een Big-4 omgeving sluit ik mij met veel enthousiasme aan bij Oaklins Nederland . De wereldwijde dekking en uitgebreide diensten van Oaklins bieden een enorme kans. Met de toevoeging van Costas Constantinou en de lancering van onze Valuation Advisory services bieden we onze Private Equity-klanten een compleet pakket van corporate finance-diensten aan . Ik heb met de meeste Private Equity firma’s in Nederland samengewerkt en kijk ernaar uit om bij te dragen aan de groei van Oaklins door deze belangrijke klantengroep te bedienen."

 

Ruim 20 jaar expertise in bedrijfswaarderingen

Het begrijpen van de waarde van een bedrijf, activa en investeringen is van essentieel belang in de dynamische zakelijke omgeving van vandaag. Costas Constantinou brengt meer dan 20 jaar ervaring mee in het waarderen van bedrijven en intellectueel eigendom. Zijn expertise omvat waarderingen van bedrijven in aandeelhoudersgeschillen, het verstrekken van fairness opinions en het beoordelen van de waarde van bedrijven die financiële herstructureringen ondergaan. Costas uit zijn enthousiasme voor het leiden van Valuation Advisory bij Oaklins Nederland: "Oaklins heeft een uitstekende reputatie op de markt voor corporate finance, en ik kijk ernaar uit om dit te versterken. Een focusgebied voor bedrijfswaarderingen zijn Private Equity-gerelateerd. Ik verwelkom Tijn Bastiaans van harte, die zich op deze sector zal richten. Ik ben enthousiast om deel uit te maken van zo'n dynamisch team."

 

Of het nu gaat om het ondersteunen van klanten bij kritische investeringsbeslissingen, het navigeren door complexe fusies en overnames, het ondergaan van financiële herstructureringen of het doorlopen van aandeelhoudersgeschillen, Oaklins' Valuation Advisory services biedt de benodigde expertise.

 

Over Oaklins Nederland:

In Amsterdam biedt ons toegewijde team van meer dan 50 professionals  diepgaande branchekennis in verschillende sectoren. Zij staan in nauw contact met meer dan 800 professionals van de Oaklins kantoren in meer dan 40 landen over de hele wereld. Zo combineren we toegang tot internationale informatie, expertise en deals met onze lokale advieservaring op het gebied van fusies en overnames, schuldvraagstukken, waarderingen, aantrekken van groeikapitaal en aandelenmarkten.

 

“In de afgelopen jaren hebben we veel getalenteerde professionals aangetrokken in verschillende stadia van hun carrière. Bij Oaklins richten we ons op het aantrekken van talent en ook sterk op het behouden ervan. Door onze collega’s brede groeikansen te bieden, zijn we erin geslaagd om een unieke cultuur te creëren waar ambitie samengaat met empathie. En waar individuele inspanning even belangrijk is als goede teamsamenwerking. Deze unieke combinatie stelt onze mensen in staat het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen wij onze klanten  het hoogste niveau van service en expertise aanbieden, zonder afbreuk te doen aan het welzijn van onze mensen. Zo ontdekken we kansen en stimuleren succes voor onze klanten, lokaal én wereldwijd”, aldus Frederik van der Schoot, Managing Partner bij Oaklins Nederland.

Spreek met onze specialisten:

Constantinou costas 60042 linkedin
Costas Constantinou Amsterdam, the Netherlands
Partner
Full profile
Bastiaans tijn 61343 linkedin  002
Tijn Bastiaans Amsterdam, the Netherlands
Partner
Full profile

Over Oaklins

Verenigd door de ambitie om het buitengewone te bereiken. Oaklins is de meest ervaren mid-market M&A adviseur ter wereld, met meer dan 800 professionals en ervaren teams in 40 landen. Door internationaal samen te werken, gebruiken we onze kracht op het gebied van M&A, debt en ECM. Samenwerking gecombineerd met diepgaande kennis van de sector vormen de basis voor ons succes.

Mis nooit meer een update

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Abonneren

Gerelateerde Private Equity artikelen