Bertel O. Steen Kapital kjøper 51 prosent av aksjene i it-konsulentselskapet ITverket sammen med næringslivstoppene Jo Lunder og Tom Scharning.

 

ITverket er et it-konsulentselskap med rundt 100 ansatte med kontorer i Oslo sentrum. Selskapet tilbyr tjenester innen systemutvikling og integrasjon, prosjektledelse, arkitektur og digitale kundeopplevelser. ITverket bistår flere av de største aktørene i Norge innenfor en rekke bransjer, som bank, finans, forsikring og telekom blant flere. I tillegg til det faglige har ITverket over mange år utviklet en svært sterk bedriftskultur, som tiltrekker seg solid fagkompetanse og noen av de beste hodene som finnes på markedet.

 

Bertel O. Steen Kapital er investeringselskapet til det familieeide Bertel O. Steen-konsernet, med røtter tilbake til 1901. Konsernet, under Bertel O. Steen Holding AS, hadde driftsinntekter i 2019 på oppunder NOK 17 milliarder og 2 550 ansatte. Investeringsstrategien til Bertel O. Steen Kapital er å investere i mellomstore vekstselskaper med stort potensial.

 

Bertel O. Steen er en perfekt eier for oss. De er kjent for langsiktighet, samtidig som de vil tilføre nødvendig kompetanse og kapital for at vi skal kunne ta det neste steget videre. Teamet til Bertel O. Steen Kapital har virkelig sett verdien i den gode og sterke kulturen vi har bygget i ITverket gjennom mange år. Vi ser frem til å utvikle selskapet sammen med dem, sier Tom Henrik N. Rogstad, administrerende direktør i ITverket.

 

Oaklins’ team i Norge var rådgiver for aksjonærene og ledelsen i ITverket i denne transaksjonen.

 

Om Oaklins

Sammen mener vi at det ekstraordinære kan oppnås. Oaklins er et globalt team bestående av 800+ M&A- og finansiellerådgivere i 40 land som tilbyr M&A, vekstkapital, ECM, gjeldsrådgivning og corporate finance-tjenester

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert TMT nyhet