Aarsleff Rail blir majoritetseier i Trym Anlegg AS

Danske Aarsleff Rail er en betydelig jernbanespesialist i det nordiske markedet, er allerede etablert i Norge gjennom Banedrift AS, og styrker nå sin satsing mot det norske jernbanemarkedet. Som partner med Aarsleff Rail, har Trym Anlegg de beste forutsetningene for å bli en komplett og foretrukket jernbanespesialist i det norske markedet, med utgangspunkt i sitt sterke og kompetente fagmiljø i Trondheim.

Trym Anlegg har de siste årene vært en del av eiendoms- og entreprenørkonsernet Trym. Historien om Trym Anlegg startet ved opprettelsen av Grunnarbeid i 1985, og fra 1995 opererte selskapet under navnet Teknobygg. Selskapet har 90 ansatte, og hadde i 2021 en omsetning på 426 millioner norske kroner. Trym Anlegg har en betydelig andel av omsetningen sin knyttet til jernbane og infrastruktur.

 

Begge virksomhetene prioriterer kvalitet, arbeidsmiljø og sikkerhet høyt, og både Trym Anlegg og Aarsleff Rail har et sterkt ønske om å bidra til et bærekraftig samfunn. Gjensidig verdigrunnlag er et godt fundament for å lykkes i samarbeidet med å videreutvikle Trym Anlegg.

Aarsleff Rail har ambisjoner om å utvide sin virksomhet i Norge, og ønsker å bidra med kompetanse og ressurser til at Trym Anlegg skal bli en komplett jernbanespesialist i det norske markedet.

 

Vi er veldig glade for å ha fått Aarsleff Rail som medeier i Trym Anlegg. I søken etter en partner som kan bidra til at Trym Anlegg får realisert sitt potensiale som jernbanespesialist, har vi funnet den perfekte samarbeidspartneren i Aarsleff Rail.  Karl Johan Kopreitan, styreleder i Trym

 

Vi ser på Norge som et svært spennende marked. I Trym Anlegg har vi funnet et svært godt utgangspunkt for å bygge en komplett og slagkraftig jernbanevirksomhet i Norge. Vi er imponerte over kompetansen som finnes i selskapet allerede, og liker veldig godt måten selskapet drives på. Thomas Mollerup, administrerende direktør i Aarsleff Rail

 

Gjennomføring av transaksjonen

Transaksjonen forventes gjennomført innen tyve dager.

Oaklins har vært rådgiver for selger.

Oyvind holtedahl
Øyvind Holtedahl Oslo, Norway
Partner
Se profil
Kristin bratengen
Kristin Jahr Bratengen Oslo, Norway
Director
Se profil

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert Bygg & anlegg nyhet