Ekonomi och Affärssystem Norden AB blir ny majoritetseier i Direktkonsult

Ekonomi och Affärssystem Norden AB (”EA System”), en del av ØkonomiBistand konsernet med Equip Capital på eiersiden, blir ny majoritetseier i Direktkonsult og utgjør sammen en enda sterkere partner for Visma Software.

EA System har levert markedsledende tjenester innen forretningssystemer fra Visma Software i snart 10 år.

 

EA System er en del av det norske konsernet ØkonomiBistand, som ble etablert i 1990 og har siden vokst til å bli en ledende nordisk leverandør av ERP, HRM, CRM-løsninger. ØkonomiBistand er den ledende Visma-partneren i Norge med bransjens høyeste kundetilfredshet. Konsernet har over 3000 kunder og 150 ansatte i Norge og Sverige med en samlet omsetning på cirka NOK 240 millioner.

 

Siden juni 2021 har Equip capital vært majoritetseier i konsernet og oppkjøpet av Direktkonsult er en del av strategien om å bli en nordisk markedsleder for skybaserte systemer.

Sammenslåingen med Direktkonsult er et viktig steg i satsingen i det svenske markedet.

Direktkonsult mottok nylig den prestisjetunge prisen Årets vekstpartner fra Visma Software da de lykkes å vokse med 46 % i sine skytjenester. Med en fremtidsrettet holdning og en stabil bakgrunn har Direktkonsult levert ERP-tjenester med sterkt kundefokus og høy kundetilfredshet i snart 30 år.

 

Vi er utrolig glade for å slå oss sammen med en samling av så kompetente, motiverte mennesker som de ansatte i Direktkonsult. Vi har fulgt hverandres reise og har også gjennom årene hatt vellykkede samarbeid. Sammen vil vi være godt rustet til å utnytte mulighetene som det voksende ERP-markedet nå byr på. Med en stadig raskere migrering til skyen og økt etterspørsel etter systemstøtte og tjenester, vil vi kunne støtte kundene våre enda bedre med samlet innsats. Carl-Fredrik Ahnsberg, administrerende direktør i Ekonomi och Affärssystem Norden

 

Med vårt felles fokus på å alltid levere best mulig løsning for våre kunder, vil Ekonomi och Affärssystem Norden og Direktkonsult være en attraktiv samarbeidspartner for bedrifter på jakt etter en systemleverandør som er med og støtter virksomheten før, under og lenge etter en systemimplementering. Krister Selenius administrerende direktør Direktkonsult

Oaklins har vært rådgiver for kjøper på denne transaksjonen.

Portrait dan
Dan Petterøe Oslo, Norway
Partner
Se profil

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert TMT nyhet