Proptech spesialist styrker sin innholdsmarkedsføring rettet mot eiendomsbransjen

Det norske programvareselskapet Kvass leverer et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen, og nå utvides produkt- og tjenestespekteret ved at det veletablerte kommunikasjonsbyrået Pulse Communications blir en del av Kvass Group. 

Pulse Communications vil sammen med Kvass Group representere en fremtidsrettet sammensetning av kompetanse og erfaring. Gruppen vil bestå av rundt 40 årsverk som alle er lokalisert i Norge.

Sammenslåingen skaper spennende muligheter for våre kunder og for oss som byrå. Vårt fokus videre blir som det alltid har vært, å skape effektiv kommunikasjon som gir resultater for våre kunder. Vi er så heldige å få jobbe med fantastiske kunder og merkevarer, og opplever høy tillit som gir utslag i mange spennende jobber. Derfor har vi den siste tiden ansatt flere flinke hoder, og når vi nå også får tilgang på flere digitale ressurser, gleder vi oss til veien videre. Fredrik Campbell Strømme, daglig leder i Pulse Communications

Om Pulse Communications

Pulse Communications er et veletablert, fullservice kommunikasjonsbyrå med en rekke kjente eiendomsaktører og merkevarer på kundelisten. Selskapet ble startet for 17 år siden, og i 2021 økte selskapets omsetning med nesten 50 prosent. I tillegg til økende oppdragsmengde fra merkevareannonsører, kommer en betydelig del av veksten fra leveranser til kunder innen eiendom, og da spesielt innen næringseiendom.

Les mer om Pulse Communications på deres hjemmeside: www.pulsecom.no

Sammenslåingen er et ledd i vår vekststrategi og kommer som et resultat av kundebehov vi har fanget opp i respektive selskaper. Kundene ønsker ikke, og bør heller ikke, måtte betale for unødvendig koordinering og utallige avstemminger mellom ulike leverandører til prosjektene sine. Gjennom denne sammenslåingen skaper vi en modell som gjør at vi kan betjene kundene tverrfaglig, effektivt og ikke minst med høy kompetanse i alle ledd. Bård Teigland, konsernsjef i Kvass Group

Om Kvass Group

Kvass Group er et norsk investeringsselskap som skaper varige verdier og bidrar til en bærekraftig fremtid gjennom digitalisering – hovedsakelig innen eiendom. Gruppen har digitale løsninger som bistår eiendomsbransjen med markedsføring, salgsprosessen, kundenes tilvalgsprosesser, samt analyse, innsikt og oppfølging. Konsernet, nå bestående av Kvass.no AS og Pulse Communications AS, vil levere et bredt spekter av digitale løsninger og ha betydelig erfaring og kompetanse innen merkevarebygging, eiendomsbransjen og programvareutvikling.

Les mer om Kvass Group på deres hjemmeside: www.kvassgroup.com

Oaklins Norway var rådgiver for Pulse Communications i denne transaksjonen.

Kontakt vår rådgiver

Bjorn campbell pedersen 1
Bjørn Campbell Pedersen Oslo, Norway
Principal
Se profil

 

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert TMT nyhet