arano group kjøper Reflekt Helse

Tyske arano group går inn i det attraktive skandinaviske markedet ved oppkjøpet av Reflekt Helse, for å møte den økende etterspørselen av helsepersonell.

arano fortsetter å se positive trender og utviklinger i markedet for helsebemanning i Skandinavia, noe som sikrer en bærekraftig etterspørsel etter Reflekts tjenester. Sammen vil arano og Reflekt fortsette å utvide sine tilbud i Skandinavia.

Om Reflekt Helse

Reflekt Helse har en sterk, strategisk posisjon i det norske helsebemanningsmarkedet. Selskapet er i toppen blant leverandører på anbud i Oslo og Bergen, og kvalifisert leverandør på alle relevante offentlige anbud i de største byene i Norge.

Vi har funnet den ideelle partneren i arano group, med deres styrke, verdifull erfaring og kompetanse som kreves for å lykkes og sikre fremtidig vekst. Vi er veldig fornøyde med at arano group har valgt å satse sterkt på å bygge Reflekt Helse videre. Per-Egil Aas, administrerende direktør i Reflekt Holding AS

Om arano group

arano er et ledende bemanningsselskap innen helsevesen, spesielt aktivt i markedet for leger og høyt kvalifiserte sykepleiere – for å sikre et bærekraftig arbeidsmarked for helsevesenet. Via sin flermerkestrategi leverer arano group omsorgspersonell, tekniske assistenter og jordmødre til sykehus og sykehjem samt leger til helseinstitusjoner og tilbyr innovative løsninger innen arbeidshelse og sikkerhet. Selskapet er til stede i Tyskland, Østerrike og Sveits og har ca. 3000 ansatte.

Det som gjør suksesshistorien vår så spesiell er fokuset på mennesker. Dette fokuset fant vi igjen hos Reflekt Helse. Vi bryr oss om våre ansatte og ser det som vår plikt å tilpasse strukturene våre etter deres styrker. På denne måten har vi bygget opp et samarbeid på tvers av merkevarer og bidratt til et bærekraftig og rettferdig arbeidsmarked. Christoph Gerschütz, administrerende direktør i arano group GmbH

Oppkjøpet ble assistert av Oaklins

Oaklins team i Norge og Nederland var eksklusive finansielle rådgivere for aksjonærene i Reflekt Helse i denne transaksjonen.

 

Vi ble anbefalt Oaklins, og de satte umiddelbart sammen et høyt kvalifisert team med en solid handlingsplan. Deres internasjonale nettverk ble aktivert, og prosessen fulgte planen 100 %. Rådene og de ærlige tilbakemeldingene vi fikk underveis i prosessen, sikret et vellykket salg, og jeg er ikke i tvil om at jeg vil anbefale Oaklins til andre som planlegger en exit eller et oppkjøp. Per-Egil Aas, administrerende direktør i Reflekt Holding AS

Kontakt vårt team

Bjorn campbell pedersen 1
Bjørn Campbell Pedersen Oslo, Norway
Principal
Se profil
Original kristin bratengen
Kristin Jahr Bratengen Oslo, Norway
Director
Se profil
Jens tangen
Jens Tangen Oslo, Norway
Analyst
Se profil
Original portrait
Arjen Kostelijk Amsterdam, Netherlands
Partner
Se profil

 

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert Helse & omsorg nyhet