Skaper ledende ERP-leverandør for fritidsmarkedet i Norden

ConfirmaSoft AB styrker sin posisjon innen det vertikale programvaremarkedet ved å kjøpe Quick Systems AS, den norske markedslederen innen ERP-programvare for fritidskjøretøy og båtmarkedet.

Ved å slå seg sammen, vil Confirma og Quick kunne utvide sitt produkttilbud i de nordiske landene, noe som vil gange kundene deres.

 

Oaklins sitt team i Norge initierte denne transaksjonen og fungerte som den eksklusive rådgiveren på kjøpesiden til Confirma. Oaklins vil fortsette å rådgi Confirma i det norske programvaremarkedet.

Vi er glade for å kunngjøre at Quick Systems er kjøpt opp av Confirma Software. Denne transaksjonen er svært verdifull for våre kunder og ansatte på vår felles vekstreise. Oaklins Norge har vært essensiell i hvert ledd knyttet til gjennomføringen av denne transaksjonen, helt fra introduksjonen av Confirma Software som en potensiell kjøper og over målstreken. Vi er veldig fornøyde med deres profesjonalitet og systematiske arbeid, og ser frem til å fortsette samarbeidet. Jarle Mørk, daglig leder i ConfirmaSoft

Om ConfirmaSoft

Confirma, støttet av Abry Partners, er etablert som en ny nordisk plattform med fokus på å anskaffe sterke programvareselskaper med spesialiserte tilbud til SMB-kunder. Confirma er forpliktet til å fortsette og støtte driften av hvert av sine datterselskaper under deres eksisterende merkevarer og ledelse. Hvert selskap vil bidra med sin unike erfaring og ekspertise i å utvikle en sterk felles driftsplattform på tvers av Norden.

Les mer om Confirma på deres hjemmeside: www.confirmasoftware.com

Om Quick Systems

Quick ble grunnlagt i 1996 og har vokst til å bli markedsledende innen forretningskritiske ERP-løsninger til båtmarkedet og fritidsfartøy. Etter å ha erobret mesteparten av det norske markedet, er Quick nå klar for neste steg på vekstreisen mot å utvide sitt produkttilbud og geografiske fotavtrykk.

Les mer om Quick på deres hjemmeside: www.quick.no

Kontakt vårt team

Kit gaup
Kit Andre Gaup Oslo, Norway
Senior Associate
Se profil
Oyvind holtedahl
Øyvind Holtedahl Oslo, Norway
Partner
Se profil

 

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert TMT nyhet