NOVA kjøper majoritetsandelen i Egde Consulting

Med oppkjøpet av Egde Consulting, tar NOVA et kraftig steg frem i sin satsning i det norske markedet

NOVA sin filosofi har gjennom 15 år vært å bygge og videreutvikle medarbeidereide selskaper. Egde vil fortsette å være et sterkt og selvstendig selskap med sine egne tilpassede kulturer og ansvar for egen forretningsutvikling. Eierskapsmodellen vil bli utvidet slik at alle ansatte får mulighet til å ta del i den langsiktige verdiutviklingen som medeiere i selskapet. NOVA kombinerer fordelene av et stort fellesskap forankret i felles verdier, leveranser og mål, med spesialiserte datterselskaper som bygger sterke selvstendige merkevarer.

NOVA og Egde har fulgt hverandre over noen år og gjennom dette bygget både tillit og innsikt i hverandre. Dette har ført til en solid grunnmur med et verdisett og fokus på menneskene først, alltid. Vi opplever at matchen mellom Nova Consulting Group og Egde er perfekt. I fellesskap så har vi et overordnet mål; medarbeideren i sentrum og hele tiden jobbe mot å være verdens beste arbeidsplass. Jøran Bøch, daglig leder i Egde

Om Egde Consulting

Egde Consulting er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester, og har hovedkontor i teknologiparken i Grimstad med avdelingskontorer i Kristiansand, Porsgrunn og Tromsø. De hjelper private og offentlige virksomheter med å møte problemstillinger offensivt ved å kombinere kundenes erfaring med sin egen kompetanse innen strategi, brukerverdi og teknologi. Selskapet har i dag 100 ansatte med en omsetning i 2022 på rundt NOK 120 millioner. Les mer på egde.no.

Om NOVA Consulting Group

NOVA er et skandinavisk konsulentfirma med hovedkontor i Oslo, som består av en gruppe spesialiserte selskaper som tilbyr tjenester til både privat og offentlig sektor. Med oppkjøpet av Egde består NOVA-gruppen i dag av 14 selskaper med base i Norge og Sverige. Selskapet vil etter oppkjøpet ha godt over 600 ansatte og en omsetning før vekst i 2023 på over NOK 800 millioner. Les mer på nova.no.

 

At et suksessfullt selskap som Egde velger å bli med i vår familie av ekspertselskaper, ser vi på som en tillitserklæring til NOVA-modellen og verdiene den baserer seg på. Egde vil gi oss en tyngre norsk geografisk tilstedeværelse, noe som vi har hatt på tegnebrettet en stund og vil samtidig være et svært godt utgangspunkt for å utvide nedslagsfeltet vårt ytterligere i Norge. Geir Allan Hove, co-gründer og konsernsjef i NOVA

Oaklins Norway var eksklusiv finansiell rådgiver til Egde Consulting i forbindelse med transaksjonen.

 

Ta kontakt med teamet vårt

Portrait dan
Dan Petterøe Oslo, Norway
Partner
Se profil
Erik faureng
Erik Faureng Oslo, Norway
Partner
Se profil
Einar solheim
Einar W. Solheim Oslo, Norway
Analyst
Se profil

 

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert TMT nyhet