Oaklins agerar rådgivare när Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center AB och Narva Derma Center AB genomför MBO

Oaklins Sweden är stolta över att ha agerat rådgivare i samband med den strategiska ägarförändring som genomförts i Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center och Narva Derma Center med syfte att skapa rätt förutsättningar för att vidareutveckla verksamheten.

 

Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center och Narva Derma Center (”Narva”) bedriver verksamhet inom åderbråcksbehandlingar samt medicinestetisk hudvård. Narva är en av pionjärerna inom den moderna endovenösa behandlingsmetodiken för åderbråck och har sedan starten 2012 etablerat ett starkt varumärke och en ledande marknadsposition i Sverige. En stor del av Narvas patienter finansierar sin behandling med privata medel och Narva är dessutom en av endast två marknadsaktörer som har avtal med Region Stockholm avseende åderbråcksbehandlingar. Narva, som har sin bas i Stockholm, bedriver även verksamhet vid ett antal mottagningar runt om i landet.

 

De nya delägarna är centralpersoner inom organisationen och ser fram emot att tillsammans leda arbetet med att definiera en ny gemensam målbild och affärsplan för att ta tillvara på de expansionsmöjligheter som finns inom privatfinansierad sjukvård. Tillsammans kommer man att fortsätta att vidareutveckla Narva som den ledande aktören inom åderbråcksbehandlingar i Sverige.

Tillsammans med Oaklins Sweden har vi på ett noggrant sätt arbetat igenom de olika strategiska möjligheter som fanns för ett ägarskifte i Narva. Oaklins Swedens breda finansiella och strategiska kompetens, samt erfarenhet från sjukvårdssektorn, har varit avgörande när vi utvärderat de olika alternativen. Stefan Nydahl, grundare av Narva
Affären möjliggör ett generationsskifte där utvalda nyckelpersoner givits incitament att bidra till verksamhetens långsiktiga utveckling. Jag är säker på att vi kommer se mer av den här typen av affärer för entreprenörsägda sjukvårdsbolag. Sjukvårdssektorn kommer även fortsättningsvis att utgöra ett fokusområde för oss. Lars Gustafsson, Partner hos Oaklins Sweden
Adel koubaa 0
Adel Koubaa Stockholm, Sweden
Managing Partner
View profile
Portrait  3
Lars Gustafsson Stockholm, Sweden
Partner
View profile